Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

Μύδια αχνιστά με μουστάρδα


Υλικά

4 φλιτζάνια κρέας από μύδια
1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας καυτερή μουστάρδα
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό

Διαδικασία

Βράζουμε σ' ένα βαθύ τηγάνι τα μύδια μαζί με το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το κρασί και τον μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε. Μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Τα σερβίρουμε ζεστά με φρεσκοψημένο ψωμί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου