Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Μοσχάρι με σάλτσα μπύρας


Υλικά
1 ½ κιλό κρέας μοσχαρίσιο σε μερίδες
4 κουταλιές ελαιόλαδο ή βιτάμ
1 κύβο ζωμό βοδινού Knorr
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
2 κουτάκια μπύρα
1-2 φύλλα δάφνης
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το λάδι (ή το βιτάμ) να κάψει και σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το σκόρδο. Ρίχνουμε και τα κομμάτια του μοσχαριού και τα σοτάρουμε απ’ όλες τις πλευρές.
Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τη δάφνη και τον κύβο να διαλυθεί.
Προσθέτουμε τη μπύρα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το κρέας να μαλακώσει και να μείνει με λίγη σάλτσα. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος προσθέτουμε λίγη μπύρα ακόμα αν χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου