Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Κυριακάτικο χοιρινό στη γάστρα

Υλικά:
• 2 κιλά χοιρινό για τηγανιά
• 1 κουτάκι μπύρα
• 1 μέτρια κόκκινη πιπεριά
• 1 μέτρια πράσινη πιπεριά
• 1 κρεμμύδι
• 1 κούπα χυμό ντομάτας
• 1/2 κούπα ελαιόλαδο
• ρίγανη
• αλάτι
• πιπέρι
Εκτέλεση:

Bάζουμε το κρέας στη γάστρα , κόβουμε το κρεμμύδι στα τέσσερα και τις πιπεριές σε χοντρά μπαστουνάκια ρίχνουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα ανακατεύουμε και το αφήνουμε να σταθεί για πέντε ώρες.
Έπειτα το βάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να μείνει με το λάδι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου