Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Μπριζόλες χοιρινές με γλυκόξυνη σάλτσα

Υλικά
4 χοιρινές μπριζόλες
1-2 ξερά κρεμμύδια σε ροδέλες

1/3 φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο
3 ντομάτες τριμμένες
4 δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
2-3 κλαδάκια φασκόμηλο
2-3 κουταλιές σούπας σόγια σος
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Τηγανίζουμε τις μπριζόλες ,τις αλατοπιπερώνουμε και τις βάζουμε σε μία πιατέλα.Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε τα
κρεμμύδια για 3-4 λεπτά.Ρίχνουμε τις ντομάτες και τις σοτάρουμε.Προσθέτουμε τα δαμάσκηνα, τη σόγια σος ,το φασκόμηλο, το αλάτι, το πιπέρι, λίγο νερό
και αφήνουμε να βράσει η σάλτσα, μέχρι να μείνει με το λάδι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου