Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010

Μοσχαράκι με γιαούρτι

Υλικά
1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 μεγάλο ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι
1 κουταλιά σούπας αλεύρι
1 κουταλιά σούπας γλυκιά πάπρικα
λίγο μαύρο πιπέρι
1 κόκκινη ψιλοκομμένη πιπεριά
1 φλυτζάνι ψιλοκομμένες ντομάτες
1 κεσεδάκι γιαούρτι
αλάτι

Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας.
Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε την κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη.
Πασπαλίζουμε με τη γλυκιά πάπρικα και το μαύρο πιπέρι.
Ρίχνουμε τις ντομάτες, τις σοτάρουμε για 3-4 λεπτά, προσθέτουμε το αλάτι και λίγο ζεστό νερό.
Βράζουμε το φαγητό μέχρι να ψηθεί το κρέας.
Στο τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι χτυπημένο με λίγο ζωμό από το φαγητό.
Κατά τη διάρκεια του ψησίματος προσθέτουμε, αν χρειαστεί, κι άλλο ζεστό νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου