Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010

Κινέζικα χοιρινά παϊδάκια


Υλικά για 6 Μερίδες

* 800 γρ χοιρινά παϊδάκια
* 3 κουταλιές της σούπας μέλι
* 3 κουταλιές της σούπας ξίδι
* 3 κουταλιές της σούπας. κέτσαπ ( η τοματόπαστα μέ λίγη ζάχαρη)
* 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
* 1 / 4 κουταλάκι. σκόνη τσίλι
* 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα Hoi Sin
* 1 κουτ. τζίντζερ τριμμένο
* 1 / 4 κουταλάκι. Κινέζικα μπαχαρικά
* 1 / 2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
* 2 κουταλιές της σούπας. ελαφριά σάλτσα σόγιας


Εκτέλεση

Συνδυάστε όλα τα παραπάνω υλικά σε ένα μπολ. Προσθέστε τα παϊδάκια και μαρινάρετε για μερικές ώρες ή καλλίτερα απο βραδύς .Λαδώστε ένα ταψί και προσθέστε τα παϊδάκια και τη μαρινάδα. Καλύψτε με αλουμινόχαρτο. Βάλτε σε ζεστό φούρνο και ψήστε μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν κολλώδη, γυρίζοντας τα μία ή δύο φορές. Χρόνος που θα χρειαστείτε περίπου 1 1 / 2 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου