Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Μοσχαράκι Κατσαρόλας με Μπύρα


Υλικά

1 ½ κιλό μοσχαράκι κομμένο σε μικρά κομμάτια
4 κουταλιές ελαιόλαδο
2 μεγάλα κρεμμύδια
2 καρότα ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο
2 ποτήρια μπύρα
Μισό ποτήρι νερό
2 φύλλα Δάφνης
Λίγη ρίγανη
Αλάτι
πιπέρι

Προετοιμασία

Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια με το σκόρδο και το καρότα σε ένα τηγάνι με το μισό λάδι μας.
Σε μία κατσαρόλα με το υπόλοιπο λάδι τσιγαρίζουμε το μοσχαράκι .
Σβήνουμε με την μπύρα μας και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε μέχρι να έχουμε μια όμορφη σάλτσα.
Θυμηθείτε να βγάλετε τη δάφνη και σερβίρετε το με πουρέ πατάτες ή με πατάτες τηγανητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου