Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010
Κρεμμυδοκεφτέδες θείας Βασιλίτσας
Υλικά
* 5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα (μόνο το φύλλο)
* λίγο δυόσμο φρέσκο
* 2 αυγά
* αλάτι, πιπέρι κόκκινο και μαύρο
* αλεύρι (όσο πάρει)
Διαδικασία
Αρχικά, για να φτιάξουμε τους κεφτέδες, ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι, το δυόσμο και τα χτυπάμε στο γουδί μαζί με το αλάτι και τα πιπέρια. Μεταφέρουμε το στουμπιγμένο μείγμα σε μια πιατέλα, όπου σπάμε και τα αυγά και τα χτυπάμε, μέχρι να λιώσουν. Αμέσως μετά ρίχνουμε το νερό και το αλεύρι, όσο χρειαστεί -περίπου 2 φλιτζάνες-. Ανακατεύουμε καλά, μέχρι να γίνει χυλός και τηγανίζουμε σε λίγο λαδάκι.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
πρεπει να ειναι πολυ γλυκο κεφτεδακι !!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΥΠΕΡΟΧΟΣ ΜΕΖΕΣ ΓΙΑ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή